Cube
Cube
6 Reviews | Add review

Cube

€ 550,00
Price per piece

Stock :

Quantity: 
Order

The cubes are two times as powerful as the plug-in.

The Tesla Cube model comes in a black and white ABS case.

One Cube is recommended per home or Office with very high EMF. Homes or Offices within 1km or line of sight of a cell phone tower, smart meters or a large number of Wi-Fi routers.
One cube is recommended for each floor for high rise apartments, workplace, and schools. Coverage of 90m in all directions.
This new multi-wave scalar waveform configuration offers the best protection to date from radio frequency radiation and 5G.

Some people will experience a minor detox while initially using this product, and some will not. This may be due to the release of stress on the body from EMF and also the immune system may normalize. We recommend you purchase a Premium Series Portable model to carry with you when you are away from your home or office. This will maintain a level of protection when away from your protected zone.

FEATURES:
 

 • Delivery incl. EU-adapter.
 • Designed for Homes Offices and Large areas
 • Coverage 90m in every direction
 • White ABS case
 • Size: 100 mm x 100 mm x 115 mm
 • Weight: 250 g
 • Uses multiple scalar waveform outputs
 • Great for homes and offices where EMF is high
 • The best protection from microwave radiation
 • May reduce fatigue associated with EMF
 • Promotes emotional stability
 • Enables restful sleep

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Anonymous - 17-09-2020 17:45

The Blushield Cube has made a significant change in our environment. It feels like a restoration of "normality", like the space around is clean, open, and peaceful.

David - 19-08-2020 11:16

Jag bor 200 meter mobilmast har inget trådlöst hemma men grannarna har runt mig har trådlöst, robborklippare etc.
Jag köpte väggbulan för några år sedan den hjälpte lite men endast i dess närhet, kunde ej vara iträdgården,
Men mitt almäntillstånd förbättrades.
Jag köpte kuben för ett par månader sedan, miljön blev genast mycket bättre i huset, Jag klarar även av att vara i trädgården betydligt bättre än innan.
Jag önskar att jag köpt kuben med en gång, men väggbulan har jag tagit med mig till jobbet nu.
David Sweden

Peter - 11-10-2019 09:04

In augustus 2019 het apparaat aangekocht. Wij merkten vrij snel dat je beter slaapt en de honden ook relaxter waren. Verder merk je niet zoveel, maar als je terug kijkt zijn er toch subtiele veranderingen in huis. Je voelt je beter dan voorheen.

Anonieme koper sept. 2019 - 30-08-2019 12:49

Dit apparaat gekocht in sept. 2019 omdat ik mij bewust ben van negatieve gevolgen van straling. Veel op internet erover gelezen en diverse producten geprobeerd als Shungite. Daar merkte ik niet veel van. Sinds we de Blushield hebben merk ik meer rust in mijn hoofd, dat begon al vrij snel toen we 'm inplugde. Minder ruis in je hoofd ofzo. Verder ben ik niet hooggevoelig voor straling, dus merk er verder niets van. Wat ons ook opviel is dat onze kat aanzienlijk rustiger was. Ik heb nog wel veel vragen over de techniek erachter en Scalar Waves omdat ik nog niet alles begrijp, maar door alle video's, interviews en reviews (ook op Amazon) en blogs op met name de US website heb ik wel vertrouwen in dit bedrijf. Zij hebben ook een interessante nieuwsbrief in het Engels.

veronique - 29-04-2018 11:16

na talrijke ontstoringen waar ik geen merkbaar resultaat van ondervond, ben ik gestart met de tesla gold portable - na 1 week gebeurde er een omkering, mijn zware vermoeidheid verdween 'plots' en ik had mijn gewoon energieniveau terug. de laatste jaren is gans de stad een vrije wifi zone geworden, alles wordt draadloos, smartmeters ... en zo ging mijn energie jaar na jaar zeer geleidelijk achteruit. wegens het goede resultaat heb ik dan het voordeelpakket large area cube (voor de woning) en de tesla gold disc (voor mezelf als ik weg ga - kun je als horloge of hanger dragen, of in je handtas, broekzak steken). in totaal heb ik nu 2 maanden de tesla producten en mijn dynamiek is terug zoals vroeger. ik ben heel dankbaar dat er eindelijk mensen zijn die iets goeds doen met de technologie die Nicola Tesla bracht.
met dank

JUDITH JOBSE - 24-02-2018 21:44

Geweldig apparaat! Ik ben begonnen met de Blushield portable voor onderweg en op het werk. Ik was erg te spreken over de positieve effecten: goed in mijn energie blijven, niet oververmoeid en met een kloppend hoofd thuis komen na een dag lesgeven of winkelen, geen concentratiestoornissen waardoor ik namen en woorden vergeet.

Ik heb nu ook de Tesla Large Area voor werkzaamheden op locaties met extra veel stralingsbelasting. Als professioneel zangeres word ik altijd omringt door elektronische en draadloze apparatuur. Ook hebben bezoekers van concerten en evenementen allemaal een mobiele telefoon. De laatste jaren was optreden voor mij als stralingsgevoelige zangeres dan ook een steeds groter probleem. Ik kon mij niet meer goed concentreren, vergat teksten, kreeg al in de kleedkamer barstende koppijn en na een optreden was mijn figuurlijke batterij helemaal leeg. De Tesla Large Area heeft mij absoluut niet teleurgesteld: vanaf het eerste optreden zit ik op het podium weer lekker in mijn vel en in mijn flow. Ik kom weer thuis met energie en heb veel minder lang nodig om te herstellen van de inspanning die ik geleverd heb.

Ik heb het idee dat ik niet alleen mijzelf maar ook het publiek een dienst bewijs met mijn Tesla Large Area. Al bij de portable Blushield merkte ik dat Blushield een bredere werking heeft dan straling alleen: ook mijn mind wordt er bijvoorbeeld rustig van. Daarom noem ik mijn Blushield apparaten 'good vibes generators'. En ik heb ook echt het idee dat het positieve effect merkbaar is bij het publiek in de zaal.