Home Pack 5 3
Home Pack
Reviews | Add review

Home Pack: Plug-in + Portable

€ 608,00
€ 549,00
Price per unit

 

Quantity: 
Order

This Package Deal includes:

1 x Plug-in
1 x Portable

Add review

Dear customer,

Thank you for your review.

Best regards,
Hélène Vercammen
Blushield-eu

Rico -

Na 3 jaar de silver mini te hebben gehad nu besloten om voor de sterkere gold te gaan. Gelijk maar deze mooie aanbieding voor binnen en buiten de deur. Ondanks dat ik de silver gewend ben, moest ik toch nog even flink er aan geloven. Best wel wat ontwenningsverschijnselen. Gevolgd door duidelijk meer energie. De plugin is zelfs zo sterk dat ik hem echt 10 meter van mn slaapkamer heb moeten plaatsen. Daarbinnen geeft het zoveel energie dat je haast niet kan slapen. (Getest met sleepcycle app). Ook is op sleepcycle goed te zien dat je erg diep slaapt. Een nacht zonder Blushield is echt een ramp wat ook duidelijk te zien is in de app. Kortom erg blij, Zonder Blushield is mijn welzijn echt een stuk minder. Dit meermalen ondervonden toen de batterij zonder dit te weten leeg was, en ik me afvroeg waarom ik al 3 dagen achter elkaar een bad day had. Lees: veel meer stress, onrust en fluctuerende energie.

A. Veenhuizen -

Ben zeer tevreden. De vage fysieke (darm) klachten zijn sinds ik blushield in huis heb verdwenen!! Alles voelt veel rustiger in mijn lichaam, het hele systeem.
Erg blij!

Paulette de Kraker- Steenblok -

Bij mij werkt de blueshield erg goed. Ik heb het geluk dat mijn osteopaat ook met de blueshield werkt en ik dus in de praktijk mijn spierspanning kon testen. Wat een verschil. Ik raad het iedereen aan om in zo'n situatie te testen en te ervaren, want dat overtuigt je extra.

Dus een goede ondersteuning binnen een pakket van dingen om je vitaliteit te behouden of uit te bouwen.

Bijkomend voordeel: ook mijn plantjes stonden nog nooit zo mooi in blad

No reviews found.

More reviews