Tesla Gold Large Area
2 Reviews | Add review

ON SALE: Blushield Tesla Gold Large Area.

€ 619,00
€ 549,00
Price per piece

 

Quantity: 
Order

Now an attractive offer as the Large Area has been given a new look.
This model has the same effect as the white and black Large Area.

One Cube is recommended per home or Office with very high EMF. Homes or Offices within 1km or line of sight of a cell phone tower, smart meters or a large number of Wi-Fi routers.
One cube is recommended for each floor for high rise apartments, workplace, and schools. Coverage of 90m in all directions.
This new multi-wave scalar waveform configuration offers the best protection to date from radio frequency radiation and 5G.

Some people will experience a minor detox while initially using this product, and some will not. This may be due to the release of stress on the body from EMF and also the immune system may normalize. We recommend you purchase a Premium Series Portable model to carry with you when you are away from your home or office. This will maintain a level of protection when away from your protected zone.

FEATURES:
 

 • Delivery incl. EU-adapter.
 • Designed for Homes Offices and Large areas
 • Coverage 90m in every direction
 • Size: 100 mm x 100 mm x 100 mm
 • Weight: 475 g
 • Uses multiple scalar waveform outputs
 • Great for homes and offices where EMF is high
 • The best protection from microwave radiation
 • May reduce fatigue associated with EMF
 • Promotes emotional stability
 • Enables restful sleep

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

veronique - 29-04-2018 11:16

na talrijke ontstoringen waar ik geen merkbaar resultaat van ondervond, ben ik gestart met de tesla gold portable - na 1 week gebeurde er een omkering, mijn zware vermoeidheid verdween 'plots' en ik had mijn gewoon energieniveau terug. de laatste jaren is gans de stad een vrije wifi zone geworden, alles wordt draadloos, smartmeters ... en zo ging mijn energie jaar na jaar zeer geleidelijk achteruit. wegens het goede resultaat heb ik dan het voordeelpakket large area cube (voor de woning) en de tesla gold disc (voor mezelf als ik weg ga - kun je als horloge of hanger dragen, of in je handtas, broekzak steken). in totaal heb ik nu 2 maanden de tesla producten en mijn dynamiek is terug zoals vroeger. ik ben heel dankbaar dat er eindelijk mensen zijn die iets goeds doen met de technologie die Nicola Tesla bracht.
met dank

JUDITH JOBSE - 24-02-2018 21:44

Geweldig apparaat! Ik ben begonnen met de Blushield portable voor onderweg en op het werk. Ik was erg te spreken over de positieve effecten: goed in mijn energie blijven, niet oververmoeid en met een kloppend hoofd thuis komen na een dag lesgeven of winkelen, geen concentratiestoornissen waardoor ik namen en woorden vergeet.

Ik heb nu ook de Tesla Large Area voor werkzaamheden op locaties met extra veel stralingsbelasting. Als professioneel zangeres word ik altijd omringt door elektronische en draadloze apparatuur. Ook hebben bezoekers van concerten en evenementen allemaal een mobiele telefoon. De laatste jaren was optreden voor mij als stralingsgevoelige zangeres dan ook een steeds groter probleem. Ik kon mij niet meer goed concentreren, vergat teksten, kreeg al in de kleedkamer barstende koppijn en na een optreden was mijn figuurlijke batterij helemaal leeg. De Tesla Large Area heeft mij absoluut niet teleurgesteld: vanaf het eerste optreden zit ik op het podium weer lekker in mijn vel en in mijn flow. Ik kom weer thuis met energie en heb veel minder lang nodig om te herstellen van de inspanning die ik geleverd heb.

Ik heb het idee dat ik niet alleen mijzelf maar ook het publiek een dienst bewijs met mijn Tesla Large Area. Al bij de portable Blushield merkte ik dat Blushield een bredere werking heeft dan straling alleen: ook mijn mind wordt er bijvoorbeeld rustig van. Daarom noem ik mijn Blushield apparaten 'good vibes generators'. En ik heb ook echt het idee dat het positieve effect merkbaar is bij het publiek in de zaal.