U1 Ultimate Portable U1 Ultimate Portable U1 Ultimate Portable
U1 Ultimate Portable U1 Ultimate Portable U1 Ultimate Portable
U1 Ultimate Portable
5 Reviews | Add review
U1 Ultimate Portable (5G) 2nd edition
ā‚¬Ā 475,00
Price per unit

Stock :

Quantity: 
Order
 

| More

If you’re looking for the best of the best EMF protection in a portable package, look no further than the Blushield U1.

The U1 is a quantum leap in portable EMF protection technology, breaking through what we previously thought possible. 

We have updated the algorithm to provide the best portable protection against 5G radiation available. The new case is precision CNC machined out of aircraft grade alloy, creating the most durable and wear resistant portable we have ever produced.
Housed inside the case is a 500 mAh battery which is the largest ever used in a portable Blushield. Every detail, from the packaging to the durable charging cable, was built to the highest standards.

This U1 model is designed for short outings or travel between protected zones in order to keep one balanced and protected without experiencing the contrast associated with going from one protected zone to another.

The U1 is not water resistant and needs to be in your pocket or purse and used between protected zones, not as a stand-alone protection device. The warranty does not cover water damage or damaged power buttons from being dropped.

The U1 is the ultimate portable protection for people who travel a lot in electric trains or who drive electric vehicles. For protecting a large area, the Premium Cube or Premium Ultra models are better.

Features:
 • Designed for portable travel protection
 • Premium portable in Aircraft grade alloy case
 • Airplane safe
 • Coverage Area 10 meters diameter
 • Premium Large Size Alloy case
 • Weight 100g
 • Dimensions 95mm x 45mm x 9mm
 • 4 to 5 days of use per charge
 • Does not feature a power button
 • Uses multiple scalar waveform outputs
 • May reduce fatigue from EMF
 • Helps maintain a level of alertness
 • Enables restful sleep while traveling
 • Comes with USB charging cable (without USB charger, an EU charger can be ordered separately)
 • Charges via any USB charging plug or mobile charger
 • This model does not have an on/off button. If you want a device that can be turned off we advise a home series portable, T1 portable or W1 watch.
   

Order by:

Add review
anneke - 06-05-2022 12:30

top product! Ik had altijd al de blushield portable en de blushield plug-in, maar de laatste tijd was dat niet meer genoeg. Snel moe, "zonder oorzaak", de straling is overal aan het veranderen/verergeren. Sinds ik de Ultimate heb ben ik niet moe meer, maar heb zelfs meer energie en slaap is ook verbeterd! Enig minpuntje vind ik de grote en het gewicht. Maar daar tegenover staat dat ik me veel beter/gezonder/energieker voel.

Anonymous - 23-04-2022 13:30

Since, i have the C1 Cube. This is indeed a good Companion.

Diana - 21-01-2022 16:03

U1 is great, wonderful ! I am super happy to have it , makes a huge difference in my life. And the customerservice is also fantastic.

Mr Bjorn - 21-05-2021 14:20

I'm very happy. I love the energy of the new Blushield, and it was shipped to my country very quickly. :)

Judith Jobse - 07-04-2021 12:32

Wow, dit is Ʃcht een geweldig apparaat! Ik heb al een paar jaar de Tesla Gold die ik gebruik tijdens mijn werk en de portable premium voor onderweg, maar dit is echt weer andere koek. Ik weet niet of het komt door het continu-signaal, het veranderde algoritme of beiden. Ik ben elektrogevoelig en mijn huis is stralingsarm gemaakt. De Tesla Gold en de portable premium gebruikte ik vooral op mijn werk en onderweg: het duurt daardoor langer voordat ik klachten krijg en ik kan beter zijn in een omgeving met veel straling. Thuis in mijn stralingsarme woning gebruikte ik ze in mijn werkkamer als ik achter de computer zat, maar als ik ging slapen had ik het liefst niks aan. Echter, de laatste tijd zijn er frequenties bijgekomen die veel dieper doordringen en daar kreeg ik ook thuis last van ook al kon ik niet een significante toename meten. Sinds ik de portable ultra heb is de ruis van die frequenties weg: het voelt weer harmonieus en zacht. Sterker nog, ik wil het apparaatje niet meer uitzetten en heb hem nu zelfs op mijn nachtkastje liggen omdat ik er ook beter door slaap en meer uitgerust wakker wordt. Ik werk met stemvorken met de solfeggio-frequenties en weet uit ervaring hoe krachtig ze zijn. De ultra voel ik heel sterk in mijn hartchakra; het gevoel dat er hartcoherentie is. Ik merk een duidelijke toename van mijn energie en vitaliteit. Ik denk dat Blushield zichzelf met de ultra heeft overtroffen in het creƫren van natuurlijke en harmonische frequenties waar het lichaam zichzelf op kan 'tunen'. Want zoals Eileen McKusic van biofieldtuning zegt "het lichaam is een zelfstemmend instrument'. Ik denk dat deze Blushield de beste portable body-tuner is die op dit moment op de markt is. Ik kan het iedereen aanraden.