U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G
U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G
U1 Limited Edition Black 5G
5 Reviews | Add review
U1 Limited Edition Black 5G
€ 599,00
€ 419,00
Price per unit
Quantity: 
Order
 
This Limited Edition U1 comes in Matt Black and only 500 of them have been produced. A number of each model has been lasered on each portable to identify the number between 1 and 500. Ideal for anyone wanting the best protection that Blushield has on offer. Great for travelling between protected zones. Place in your pocket or handbag or carry on luggage to enjoy 5G protection when travelling.

This model is ideal for highly electrosensitive people.

The U1 is a quantum leap in portable EMF protection technology, breaking through what we previously thought possible. 

This U1 model is designed for short outings or travel between protected zones in order to keep one balanced and protected without experiencing the contrast associated with going from one protected zone to another.

The U1 is not water resistant and needs to be in your pocket or purse and used between protected zones, not as a stand-alone protection device. The warranty does not cover water damage or damaged power buttons from being dropped.

The U1 is the ultimate portable protection for people who travel a lot in electric trains or who drive electric vehicles.
  • Designed for portable 5G protection
  • This model is ideal for highly electrosensitive people
  • Airplane safe
  • Comes with USB C charging cable
  • Chargers with standard 1 Amp charger (not included)
  • Includes 2 leather pouches in black and blue

Information

Battery
500 mAH
Weight
100 gr.
Size mm
100 x 50 x 11
Output Type
Dual Band Scalar
Area Coverage
1 Person
Protection level
Level 5
Material
Zinc Alloy Die Cast
Voltage
3,7 V
Power Consumption
2 mA
Coverage Radius
3 m radius

Order by:

Add review
anneke - 06-05-2022 12:30

top product! Ik had altijd al de blushield portable en de blushield plug-in, maar de laatste tijd was dat niet meer genoeg. Snel moe, "zonder oorzaak", de straling is overal aan het veranderen/verergeren. Sinds ik de Ultimate heb ben ik niet moe meer, maar heb zelfs meer energie en slaap is ook verbeterd! Enig minpuntje vind ik de grote en het gewicht. Maar daar tegenover staat dat ik me veel beter/gezonder/energieker voel.

Anonymous - 23-04-2022 13:30

Since, i have the C1 Cube. This is indeed a good Companion.

Diana - 21-01-2022 16:03

U1 is great, wonderful ! I am super happy to have it , makes a huge difference in my life. And the customerservice is also fantastic.

Mr Bjorn - 21-05-2021 14:20

I'm very happy. I love the energy of the new Blushield, and it was shipped to my country very quickly. :)

Judith Jobse - 07-04-2021 12:32

Wow, dit is écht een geweldig apparaat! Ik heb al een paar jaar de Tesla Gold die ik gebruik tijdens mijn werk en de portable premium voor onderweg, maar dit is echt weer andere koek. Ik weet niet of het komt door het continu-signaal, het veranderde algoritme of beiden. Ik ben elektrogevoelig en mijn huis is stralingsarm gemaakt. De Tesla Gold en de portable premium gebruikte ik vooral op mijn werk en onderweg: het duurt daardoor langer voordat ik klachten krijg en ik kan beter zijn in een omgeving met veel straling. Thuis in mijn stralingsarme woning gebruikte ik ze in mijn werkkamer als ik achter de computer zat, maar als ik ging slapen had ik het liefst niks aan. Echter, de laatste tijd zijn er frequenties bijgekomen die veel dieper doordringen en daar kreeg ik ook thuis last van ook al kon ik niet een significante toename meten. Sinds ik de portable ultra heb is de ruis van die frequenties weg: het voelt weer harmonieus en zacht. Sterker nog, ik wil het apparaatje niet meer uitzetten en heb hem nu zelfs op mijn nachtkastje liggen omdat ik er ook beter door slaap en meer uitgerust wakker wordt. Ik werk met stemvorken met de solfeggio-frequenties en weet uit ervaring hoe krachtig ze zijn. De ultra voel ik heel sterk in mijn hartchakra; het gevoel dat er hartcoherentie is. Ik merk een duidelijke toename van mijn energie en vitaliteit. Ik denk dat Blushield zichzelf met de ultra heeft overtroffen in het creëren van natuurlijke en harmonische frequenties waar het lichaam zichzelf op kan 'tunen'. Want zoals Eileen McKusic van biofieldtuning zegt "het lichaam is een zelfstemmend instrument'. Ik denk dat deze Blushield de beste portable body-tuner is die op dit moment op de markt is. Ik kan het iedereen aanraden.